Andersson & Sørensen

danish_2english_2

Ring idag på telefon: 35 35 55 13

​Vi er specialister i fremstilling af 0-serier og prototyper.

​Hos Andersson & Sørensen's Eftf. A/S er vi specialister i fremstilling af 0-serier og prototyper.

Med den brede sammensætning af medarbejdere, og deres kompetencer, er vi den perfekte samarbejdspartner (fra idé til virkelighed).

Vi har egen montage afdeling, som kan klare næsten enhver montageopgave.
Lasergravering af de fleste emner.
Alle emner kan leveres med målerapport fra egen 3D koordinatmålemaskine

Kompetencerne bliver i virksomheden​

Virksomheden Andersson & Sørensens Eftf. A/S er bygget op om medarbejdernes kompetencer og erfaringer igennem 100 år som underleverandør til vores kunder i alle brancher.

Næsten alle medarbejdere har udstået deres læretid i virksomheden, og mange har fejret deres 25-årsjubilæum hos os. Vi har igennem tiden udlært ca. 150 lærlinge. Det giver stabilitet.

Vores målsætning er at have markedets bedste kompetencer i vores medarbejdere. Kun på den måde kan vi skabe de innovative løsninger og sikre den høje kvalitet, som A&S er kendt for hos kunderne.

 

Vi har kompetencer inden for:

  • CNC-programmering og kørsel af CNC-maskiner, samt erfaring med at bruge de værktøjer, der er optimale for processen
  • Finmekanisk fremstilling af emner med meget små tolerancer, så kunden kan være sikker på, at det samlede resultat bliver perfekt
  • Drejning og fræsning af emner, der bliver brugt inden for blandt andet medicoindustrien
  • Gnistning af emner med trådtykkelse ned til 0,1 mm

Vi kan levere serier fra 1 - 500, og leveringstiden aftaler vi med kunden

Andersson & Sørensens medarbejdere kan udføre arbejde i næsten alle materialer inden for vores felt. Kombinationen af en sammenhængende maskinpark og kompetente og kreative medarbejdere giver en stor fleksibilitet i virksomheden. En fleksibilitet, som giver os mulighed for at gennemføre hurtige skift i processen, hvis produktet kræver det, og en service vores kunder altid er opmærksomme på.

Komplekse emner kan vi udføre som håndarbejde efter de bedste håndværksmæssige traditioner og med stor faglig stolthed. Vi bruger stadigvæk fil og vi kan også slaglodde.

I løbet af de 100 år Andersson & Sørensen har eksisteret, har virksomheden kun skiftet ejerskab tre gange efter de to grundlæggere. Ejerkredsen skal ifølge virksomhedens vedtægter bestå af medarbejdere i virksomheden. Det beskytter virksomhedens know-how og er med til at sikre stabilitet.​​

​Vi kan bearbejde emner i følgende størrelser​